Renteloze lening van 43.500 euro voor Tennis Club Field

woensdag, 11 oktober, 2017

Tennis Club Field, met sportinfrastructuur op de Kiezelweg in Rauw, krijgt van het gemeentebestuur een renteloze lening toegekend van 43.500 euro. De club gebruikt deze financiering voor het vervangen van de huidige TL-verlichting door energiezuinige LED-verlichting met aanwezigheidsdetectie.

 

Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat cultuur-, jeugd- en sportverenigingen over degelijke en veilige lokalen en infrastructuur beschikken. Met het toekennen van een renteloze lening helpen we onze verenigingen bij de financiering van een nieuwbouw of verbouwingswerken.

 

Renteloze lening cultuur-, jeugd- en sportverenigingen

Het gemeentebestuur verleent renteloze leningen aan cultuur-, jeugd- en sportverenigingen om ze te ondersteunen bij het bouwen van en/of verbouwingswerken aan infrastructuur of de aankoop van gebouwen en/of gronden. De lening kan maximaal 50 procent bedragen van de werkelijke kosten, met een minimum van 10.000 euro en een maximum van 75.000 euro. De vereniging moet het volledige ontleende bedrag binnen een termijn van maximaal tien jaar terugbetalen.

Meer info over deze renteloze lening, het reglement en het aanvraagformulier vind je op www.gemeentemol.be.

 

Meer info: 
dienst financiën
014 33 09 41
Bron: 
SCHEPEN VAN FINANCIËN PETER VAN ROMPAEY