Rotary Mol schenkt 39000 euro aan goede doelen

Rotary Mol schenkt 39000 euro aan goede doelen Foto: Yvo Geerts
zaterdag, 3 juni, 2023

Op 2 jun. 2023, om 13:12 schreef Egied Wouters <egied.wouters@advocaten-kantoor.be> het volgende
Het is geen geheim dat Rotary Mol zich inzet voor het goede doel, en dit zowel regionaal, nationaal als internationaal. De financiële ondersteuning van goede doelen is één van de hoofddoelen van Rotary Mol, maar buiten de financiële steun is de club ook op diverse andere domeinen actief. Zo begeleidt ze onder meer in de Molse scholen mini-ondernemingen, geeft ze beurzen aan jongeren. Hiervoor heeft Rotary Mol een eigen beurs ontwikkeld waarmee ze jaarlijks één student ondersteunt die een opleiding in het buitenland kan volgen.
Voor de laatste jaar leerlingen van de Molse scholen wordt jaarlijks een expressie wedstrijd georganiseerd waarvan de twee winnaars mogen genieten van een buitenlandse reis.

39000€ aan goede doelen

Rotary helpt/ondersteunt verschillende vzw’s die zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. Dit kan gaan over mensen in armoede, mensen die in slechte gezondheid verkeren, kortom mensen die een helpende hand nodig hebben.
Dit jaar kon Rotary Mol verschillende vzw’s steunen, en dit voor een bedrag van 39000€.
Actie min mol, Min mol, Brandwonden Kids, De Witte Mol, Loutieju Balen, Shelterbox, Red mensenlevens, kom op tegen kanker, Armen te kort mocht elk een cheque in ontvangst nemen.

Bron: 
Yvo Geerts