Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Rustig studeren? Kom naar de jeugddienst, bibliotheek of Foyer Schouwburg Rex

vrijdag, 5 januari, 2018

Is er thuis te veel afleiding om je te concentreren op je studieboeken? Maken je huisgenoten te veel lawaai zodat studeren onmogelijk wordt? Dan bieden de jeugddienst, de bibliotheek en RElaX (Foyer Schouwburg Rex) mogelijk een oplossing. Deze diensten voorzien rustige studieplekken waar je je volop kan focussen op je leerstof. Wij wensen je alvast veel succes met je examens!

 

De jeugddienst (Markt 28) stelt tot en met 26 januari haar polyvalente ruimte op het gelijkvloers ter beschikking op volgende tijdstippen:

·        Maandag: van 9 tot 17 uur, uitgezonderd 22 januari van 9 tot 13 uur

·        Dinsdag: van 9 tot 12 uur

·        Woensdag: van 9 tot 16 uur

·        Donderdag: van 9 tot 19 uur

·        Vrijdag: van 9 tot 17 uur

 

Er is een klein keukentje aanwezig met een waterkoker en een koffiezet. Wifi is beschikbaar.

 

> Bibliotheek

De bibliotheek (Molenhoekstraat 2) voorziet op de eerste verdieping twee afzonderlijke studieruimtes. Studenten mogen ook gebruikmaken van de vrije zitplaatsen doorheen de bibliotheek op het gelijkvloers en op de eerste verdieping in de leeszaal. Wifi is beschikbaar. Aanmelden is niet nodig. Er is een koffieautomaat waar je voor 0,50 euro een warm drankje kan nemen (koffie, chocomelk, soep, thee,…). Je bent welkom tijdens de openingsuren. Raadpleeg de openingsuren via www.gemeentemol.be.

 

> RElaX (Foyer Schouwburg Rex)

Ook Cultuurcentrum ’t Getouw biedt blokkende studenten een studieplek aan in de RElaX (Foyer Schouwburg Rex), Smallestraat 2. Je kan er terecht van dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Wifi is beschikbaar. Meld je aanwezigheid aan de balie.

 

Meer info: 
Cultuurcentrum ’t Getouw
014 33 09 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR JEUGD TOMAS SERGOORIS EN SCHEPEN VOOR CULTUUR PAUL VANHOOF