Sales at Size steunt Stichting Alzheimer Onderzoek

Sales at Size steunt Stichting Alzheimer Onderzoek Foto: Stichting Alzheimer Onderzoek
vrijdag, 12 januari, 2024

SALES AT SIZE KLANTEN VERKIEZEN STICHTINGALZHEIMER ONDERZOEK EN OVERHANDIGENCHEQUE VAN € 1.000

Voor Sales at Size, een online marketing agency in Zoersel, was 2023 een prachtig jaar met veel dynamische projecten. Uit dankbaarheid besloot het kantoor dit jaar om € 1.000 te schenken aan een maatschappelijk doel.

“Traditiegetrouw is het einde van het jaar hét moment om klanten met een attentie tebedanken voor hun loyaliteit, maar dit jaar wilden we iets unieks!” aldus zaakvoerderJeroen Vandessel.

In plaats van een eindejaars attentie voor elke klant werd € 1.000 voorzien om weg te schenken aan een goed doel. Aan de hand van een online enquête kon iedere klantzijn of haar stem uitbrengen welk goed doel ondersteund zou worden door Sales atSize.

De resultaten

Uiteindelijk werd Stichting Alzheimer Onderzoek, met 39% van de stemmen de duidelijke winnaar van de Kies-stem-en-Steunactie.
“De grote meerderheid van onze klanten bracht een stem uit en we kregen heel wat spontane reacties van klanten die het initiatief geweldig vonden. Het is belangrijk om ons steentje bij te dragen aan eenmaatschappelijk doel. Met een online enquête knipogen we ook naar de vele online mogelijkheden die vandaag nog onbenut worden door veel ondernemingen” blikt Jeroen Vandessel tevreden terug.

StopAlzheimer.be

Joost Martens, directeur van de Stichting Alzheimer Onderzoek nam de cheque van €1000 tevreden in ontvangst: “Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer enandere vormen van dementie is belangrijker dan ooit. Het is fantastisch dat ook bedrijven zoals Sales at Size ons steunen.”
Op

www.stopalzheimer.be

kom je meer te weten over de initiatieven van deze organisatie en hoe je ze kan steunen.

PERSBERICHT
SALES AT SIZE KLANTEN VERKIEZEN STICHTINGALZHEIMER ONDERZOEK EN OVERHANDIGENCHEQUE VAN € 1.000
ABOUT THE COMPANY

Sales at Size – Handelslei 82/3 – 2980 St-Antonius-Zoersel – alle werkdagen openvan 8.30 tot 17.15u – tijdens de weekends en ’s avonds op afspraak. Meer info:03/283.01.04. –
info@salesatsize.be

www.salesatsize.be
Jeroen Vandessel, Zaakvoerder

Sales at Size biedt een full service oplossing van advies tot online zichtbaarheid. Typerend is de aanpak op maat waarbij de strategische krijtlijnen ook effectief worden vertaald in doelgerichte acties en campagnes op de verschillende online media kanalen. Naast ondersteuning op gebied social media marketing, SEA en SEO, grafisch ontwerp bouwt Sales at Size ook websites en webshops.

Stichting Alzheimer Onderzoek – stopalzheimer.be is sinds 1995 erkend als stichting van openbaar nut en is gericht op het stimuleren van Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten. Dit jaar steunen wij 21 projecten met € 4.400.000 .

Bron: 
Stichting Alzheimer Onderzoek