Schepen Luc Van Craenendonck geeft de fakkel door

maandag, 28 oktober, 2019

Schepen Luc Van Craenendonck geeft de fakkel definitief door aan Frederik Loy

Luc Van Craenendonck (CD&V) heeft aangegeven dat hij 15 jaar na zijn eerste eedaflegging als schepen definitief afstand doet van zijn ambt. Hij wil zich volledig kunnen concentreren op zijn revalidatie. Frederik Loy (CD&V) zal zijn takenpakket als schepen van Milieu, Openbaar Groen en Begraafplaatsen, Duurzaamheid en Erfgoed overnemen.

Sinds 9 september is Luc Van Craenendonck om medische redenen verhinderd als schepen. Tijdens zijn afwezigheid neemt Frederik Loy zijn taken binnen het schepencollege over. Luc heeft nu beslist om de fakkel definitief door te geven.
Luc blijft wel politiek actief. Eens volledig hersteld, zal hij opnieuw vastberaden zetelen in de gemeenteraad. Hij zal zich blijven toeleggen op de thema’s die hem al jaren na aan het hart liggen: natuur, groen en begraafplaatsen.
Voor Frederik is het zijn eerste ambtsperiode als schepen. Hij is enorm dankbaar voor deze kans en kijkt er enorm naar uit om het werk van zijn voorganger verder te zetten. Net als Luc wil hij van Mol een aangename, groene en duurzame gemeente maken. Goed onderhouden parken en plantsoenen en de strijd tegen sluikstorten en zwerfvuil blijven een absolute prioriteit.

Bron: 
CD&V Mol