Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Schrijf nu in voor ontmoeting ‘Oud lief ik hou van jou’ op 8 februari in Rauw

vrijdag, 5 januari, 2018

Plus 75-jarigen en rolstoelvaste en/of zwaar zorgbehoevende 65-plussers uit onze gemeente zijn uitgenodigd op de ontmoeting ‘Oud lief ik hou van jou’. Deze vindt plaats op donderdag 8 februari in Hof Van ’t Rauw, Kiezelweg 181. Deelnemen kost 17 euro, maaltijd inbegrepen. Wil je erbij zijn? Inschrijven kan tot en met 20 januari aan de balie van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Het aantal plaatsen is beperkt. Je mag met vrijetijdscheques betalen.

 

“Ik hou van jou.” Het zijn simpele woorden, maar het doet zo’n deugd als iemand dit tegen je zegt. Valentijnsdag is een dag waarop ‘gaarne zien’ extra aandacht krijgt. Deze bijzondere aandacht willen we jou geven. Daarom nodigen we alle plus 75-jarigen en rolstoelvaste en of zwaar zorgbehoevende 65-plussers die in onze gemeente wonen uit voor onze jaarlijkse ‘oude’ vriendenmaaltijd. Een gezellig samenzijn, leeftijdsgenoten terug ontmoeten, een warm moment voor en met senioren.

 

Programma

Wij zorgen voor lekker eten en een geweldig optreden van The Jackets. Verder is er volop gelegenheid om te dansen, te zingen en samen te babbelen over vroeger, over nu, over graag gezien worden.

 

Praktisch

Maak je gebruik van de aangeboden busdienst? De bussen halen je op donderdag 8 februari rond 10 uur op en brengen je tussen 15.30 en 16.30 uur weer thuis. De deuren van de zaal openen vanaf 10.30 uur.

 

Meer info: 
dienst seniorenplus
014 33 16 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR SENIOREN EN OCMW-VOORZITTER WIM CAEYERS