Steps On Fire schenkt topbedrag aan Help Brandwonden Kids

Steps On Fire schenkt topbedrag aan Help Brandwonden Kids Foto: Yvo Geerts
maandag, 6 maart, 2023

Niet toevallig tijdens de week van de vrijwilliger schonk Steps on Fire tijdens een gezellig samenzijn in het Miloheem de opbrengst van hun jaarlijkse benefietwandeling aan VZW Help Brandwonden Kids.
Dromen zijn bedrog maar na enkele keren goed in de ogen te wrijven komen ze toch weer uit. Op de cheque stond het zwart op wit…… 40.074 EUR mocht Steps on Fire editie 2022 wegschenken aan HBK.

Dit recordbedrag werd verzameld door meer dan 1.000 wandelaars waarvan er 136 extra diep in de buidel tastten en hun warme hart toonden met een gulle bijdrage. Ook de trouwe sponsors van Steps on Fire en het grote succes van de gezellige Aprés-wandeling na de aankomst zorgden voor dit megabedrag. Er werden in het zog van Steps on Fire nog enkele mooie initiatieven op touw gezet door sympathisanten en deze brachten een bijkomend bedrag van goed 4.000 EUR extra in het zakje waardoor Help Brandwonden Kids afgelopen vrijdag meer dan 44.000 EUR in ontvangst mocht nemen.

Steps on Fire wil iedereen die van ver of dichtbij bijdroeg aan dit succesverhaal in de bloemetjes zetten. Vooral de meer dan 130 vrijwilligers die in weer en wind paraat stonden om ons evenement tot een goed einde te brengen zijn stuk voor stuk echte Helden!
Noteer alvast in je agenda: De 8° editie van Steps on Fire 2023 gaat door op zaterdag 25/11/2023.

Meer info: 
Help Brandwonden Kids
Bron: 
Yvo Geerts