Te veel mislukte jeugd op Come as you are editie 2023

 
00:00
zondag, 17 september, 2023

Zat, geen licht op de fiets en sommige kunnen niet eens meer hun moeke bellen. Ok het was ergens rond 4 uur in de ochtend of zo. Je bent m.i. verplicht om zo af en toe een spiegel voor je te houden. Was ik toen anders? Openluchtbal Millegem: de vriendin van ne maat hare Monkey gepikt en ja blijven slapen bij dien maat ...hmm (stop geen details meer...)

Hij ligt gewoon in de kant. Kunt ge nog rechtstaan en pissen? Maar dat is blijkbaar geen criterium meer om 112 te bellen, beweegt hij nog! Dat is volgens voorbijgangers het criterium om den ambulance te bellen.

Maar 1 politieagent die doet wat politie moet doen... Hulp bieden, to Protect and to Serve! Waakzaam & Dienstbaar! Jongeren aanspreken "Wilt U a.u.b. van de rijweg gaan er is nog plaats op het fietspad..." Of een tienermeisje, scherp en helder genoeg, bijna de uitzondering maar met een vervoersprobleem aanspreken met een bezorgde stem met in gedachte hoe je zou handelen als het de dochter van je zijn beste vriend of collega zou zijn... "geraak je thuis?...". Volgens de organisatie was het een goede editie.

Gelukkig waakt er nog iemand over privacy. Stel u voor dat om het kort te houden dat uwen droomwerkgever u confronteert met beelden van sociale media en aan u vraagt: "Hoe kan ik winst maken met u aan te nemen?"

Bijlage: https://forum.meldkamerspel.com/index.php?user-post-list/923-glenn1995/

Bron: 
eigen berichtgeving