Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Tijdelijke noodherstellingen losliggende natuurstenen Centrum op 15 en 16 maart

donderdag, 8 maart, 2018

Op donderdag 15 en vrijdag 16 maart voeren gemeentewerklieden in het Centrum tijdelijke noodherstellingen uit aan een aantal losliggende natuurstenen. Dit in afwachting van een structurele oplossing. Het gaat om zeer plaatselijke werken waarbij in kleine zones de stenen worden verwijderd en de weg daarna opgevuld wordt met mager beton. Op andere plaatsen worden de stenen weer vastgelegd door de voegen op te vullen met mortel. De werken starten op het kruispunt Rondplein – Corbiestraat – Santo Tomásplein. Aansluitend volgt het kruispunt Boomgaardstraat – Statiestraat. De hinder voor het verkeer blijft beperkt, doorgaand verkeer blijft steeds mogelijk.

 

Meer info: 
dienst openbare werken
014 33 08 22
Bron: 
SCHEPEN VOOR OPENBARE WERKEN HANS SCHOOFS