Voortaan betalen met vrijetijdscheques ook mogelijk op kermissen

woensdag, 7 februari, 2018

Goed nieuws voor kermisliefhebbers: voortaan kan je ook op de kermissen in onze gemeente betalen met vrijetijdscheques, zowel het eten als de attracties. Je herkent de foorkramers die de cheque aanvaarden aan de sticker op hun foorkraam. Dit extraatje maakt de vrijetijdscheque voor heel wat mensen nog aantrekkelijker.

De kermis in Achterbos is de eerste kermis van 2018 en meteen ook de eerste kermis waar je terecht kan met vrijetijdscheques. Deze kermis opent de deuren van zondag 11 tot en met dinsdag 13 februari. Van 10 tot 13 maart staat de Grote Jaarmarkt in het Centrum weer op het programma.

Vrijetijdscheques? Te besteden op meer dan 200 plaatsen

Naast je uitleven op de kermis, koop je met de vrijetijdscheque tickets voor een gezellige avond in het cultuurcentrum, betaal je lidgeld bij je favoriete sportclub, geniet je van lekker eten in Bistro Apollon of het restaurant in Ten Hove, maak je een boottocht met de Zander, ga je een namiddag bowlen, een avondje snookeren, lasergamen of karten of ontspan­nen op het Zilvermeer,… Je besteedt de cheque op meer dan 200 plaatsen in onze gemeente.

Klein of groot cadeautje?

De cheque is verkrijgbaar in verschillende waardes:

·        2,5 euro

·        5 euro

·        10 euro

·        20 euro

Je stelt de cheque dus volledig samen naargelang het budget dat je wil besteden. Van 1 december tot 1 maart krijg je per aankoopschijf van 50 euro 5 euro extra. Dus: koop je voor 50 euro cheques dan krijg je er 5 euro bovenop, koop je voor 100 euro cheques dan krijg je er 10 euro bovenop.

Te koop op drie locaties

De vrijetijdscheque is te koop op verschillende plaatsen:

  • informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2, 014 33 07 11.

  • balie in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28, 014 33 16 00

  • balie van het Sociaal huis, Jakob Smitslaan 22, 014 33 15 11

Bron: 
OCMW-VOORZITTER WIM CAEYERS