Zoek je een rustige studieplek? Dan bieden wij misschien een oplossing

maandag, 6 januari, 2020

> Bibliotheek, Molenhoekstraat 2

Naast twee afzonderlijke studieruimtes op de eerste verdieping mogen studenten tijdens de openingsuren ook gebruikmaken van de vrije zitplaatsen doorheen de bibliotheek op het gelijkvloers en op de eerste verdieping in de leeszaal.

 

Wifi is beschikbaar. Aanmelden is niet nodig. Er is een koffieautomaat waar je voor 0,50 euro een warm drankje kan nemen (koffie, chocomelk, soep, thee).

 

> Foyer Schouwburg Rex, Smallestraat 2

Ook Cultuurcentrum ’t Getouw biedt jongeren een studieplek aan in de RElaX, de foyer in Schouwburg Rex (Smallestraat 2). Je bent er welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Er is Wifi beschikbaar. Meld je bij de balieverantwoordelijke alvorens een plaatsje te zoeken in de foyer.

 

> Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71

Best informeer je vooraf of er plaats is, zo maak je de verplaatsing niet voor niks. Meld je bij aankomst aan aan de balie. Medewerkers tonen je dan de vrije plaatsen. De Lijn voorziet een regelmatige busverbinding met het ecocentrum dankzij de Centrum Express. Raadpleeg de dienstregeling via www.delijn.be.

·        Het aantal plaatsen is afhankelijk van de bezetting door vergaderingen.

·        Enkel tijdens de openingsuren (maandag tot en met vrijdag: 8.30 – 16.30 uur).

·        Wifi is beschikbaar.

 

> Station M., Voogdijstraat 9

Wees welkom in Station M. om te studeren, georganiseerd door Jeugdhuis Tydeeh. Je kan ter terecht van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur. In het weekend kan je de sleutel vragen bij Jan of Elien van Tydeeh, Rivierstraat 8. Zet koffie of thee voor 1 euro, speel een spelletje pingpong of lees, hang, lig in onze zetels.

 

> Oud gemeentehuis/dienst toerisme, Markt 1a

Tijdens de openingsuren van de dienst toerisme kan je ook terecht in het oud gemeentehuis, 1ste verdieping. Wifi is beschikbaar. Best informeer je vooraf of er nog plaats is, want er zijn maar vier plaatsen beschikbaar. Raadpleeg de openingsuren op www.gemeentemol.be.

 

Meer info: 
dienst toerisme (oud gemeentehuis)
Jeugdhuis Tydeeh
014 33 07 85
Bron: 
Zoek je een rustige studieplek? Dan bieden wij misschien een oplossing