Bvb: 26/02/2020
Bvb: 26/02/2020

Fietstocht Hidrodoe

Donderdag 12 september fietsen wij langs rustige wegen met alle actieve ouderen naar Hidrodoe. Elke vereniging verzamelt op de eigen vertrekplaats. Alle groepen en de individuele deelnemers vertrekken samen om 9.10 uur aan de parking van LDC Ten Hove. In de voormiddag fietsen we ongeveer 25 km. Rond het middaguur bereiken wij Hidrodoe. We genieten er van een middagmaal (soep, koude schotel).
Ouderen die met eigen mogelijkheden Hidrodoe kunnen bereiken, schrijven vooraf in en sluiten aan om 12 uur aan de ingang van het watercentrum.

In de namiddag bezoeken wij Hidrodoe met een gids. Uiteraard ben je ook vrij om er zelf rond te wandelen en het watercentrum en/of de omgeving op eigen tempo te bezoeken. Omstreeks 16 uur genieten we samen nog van koffie met appelcake.

Wij vertrekken huiswaarts in Herentals omstreeks 16.45 uur. We fietsen terug (met een tussenstop) via een mooie route. Wij eindigen met een drankje in ons dienstencentrum ‘Ten Hove’.

Info

Datum
do 12 sep 2019
Uren9 - 19 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 16-8-2019
Organisator
Seniorenraad
Prijs

  • 30 euro
  • Dankzij de financiële ondersteuning van het gemeentebestuur en de seniorenraad kunnen wij deze activiteit aanbieden aan 30 euro (verzekering, begeleiding, drankje onderweg, lunch, inkom Hidrodoe, drankje dienstencentrum inbegrepen).

Locatie Stratenplan Mol

Lokaal dienstencentrum
Jakob Smitslaan 28

Contactinformatie