Over TVMol

Mission statement : De primaire zorg van TVMol is bijdragen tot het welzijn van de lokale Molse gemeenschap en omgeving.

Waarden en normen

TVMol biedt informatie en media aan met interactieve mogelijkheden. Dank zij de gebruikte technologie gebeurt dit voor een groot deel automatisch. Naast een geautomatiseerd aanbod beogen wij ook zelf media te creëren om vervolgens die media, vb. video's te publiceren. Dat leidt ons tot de macht van de media. De Dalai Lama zei hierover “de macht van de media is zo groot dat ze de gedachten en gedragingen van individu en maatschappij kan veranderen”. Bij het plaatsen van eigen video's zal TVMol de verantwoordelijkheid dragen en erover waken dat de door ons zelf gecreëerde video's een positieve bijdrage zullen leveren voor het welzijn en de toekomst van de Molse gemeenschap en omgeving.

Mol, waar het leuk vertoeven is.

TVMol is gestart als een privé initiatief in 2008. Tijdens de avond van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 werden reacties van partijvoorzitters gesprokkeld. Dit kan als een begin van de TVMol activiteiten gezien worden. 

Doelen

Op korte termijn stellen wij als doel de website verder te laten groeien en willen een organisatie met rechtspersoonlijkheid worden.

Wat heeft TVMol te bieden ?

TVMol streeft ernaar om gemeenschaps-TV te zijn en Informatie over Mol en omgeving aan te bieden.

Molse activiteiten, Mols nieuws, verenigingen in Mol, sport, politiek, cultuur, economie, een plaats voor de jeugd, uitgaan in Mol....

Naast onze videobijdragen gaan wij ook een praatprogramma aanbieden. 

Via een handig overzicht van Molse activiteiten per categorie kan je snel de activiteiten selecteren waarin je geïnteresseerd bent. Eenmaal een activiteit geselecteerd kan je gemakkelijk soortgelijke activiteiten opvragen door op de categorie van de activiteit te klikken. Je ziet dan alle activiteiten van dezelfde categorie en subcategorieën. Of misschien ben je geïnteresseerd in activiteiten in jouw gehucht ? Via het overzicht van Molse activiteiten per gehucht vind je zeer snel alle Molse activiteiten dicht bij huis.

Het TVMol team zal conform zijn missie, een goede en informatieve site ontwikkelen over Mol en omgeving.

Zie ook wwww.tvmol.be/babbelgasten

Registratie

Registratie is veilig, eenvoudig en snel. Enkel een gebruikersnaam, paswoord en emailadres worden opgevraagd. Draag zorg voor uw paswoord, ook voor ons is het onzichtbaar. Een klik op de link in de bevestigingsemail en klaar is kees. Bij de registratieprocedure dien je wel een goed herkenbare naam te gebruiken waarbij het emailadres voor ons in een oogwenk als betrouwbaar overkomt, pas dan zal U geactiveerd worden. Registratie is niet verplicht. Alle informatie kan je raadplegen zonder te registreren. Enkel indien je actief wil bijdragen is registratie nodig. Ben je lid van een vereniging ? Registreer je en promoot hier je activiteit. Aangemelde personen kunnen hun vereniging of activiteit toevoegen wijzigen en verwijderen.

Heb je suggesties om TVMol.be te verbeteren? Aarzel niet om ons te contacteren of de suggestie te deponeren in onze suggestiebox.

Wij brengen tenslotte de media en de informatie over Mol en omgeving tot bij U en tot bij uw buur.

Het TVMol team