Bvb: 25/01/2020
Bvb: 25/01/2020

Kookworkshop: de plantaardige keuken en zijn verborgen geheimen

In de keuken kan je veel doen om de planeet minder te belasten. Vlees is erg belastend voor het milieu en kan makkelijk vervangen worden door vegetarische ingrediƫnten. Ook zonder vlees kunnen we smaakvolle gerechten bereiden met peulvruchten, noten, zaden en andere vleesvervangers.

In deze workshop nemen we je mee op een culinair avontuur door de plantaardige en duurzame voeding die je op onze planeet kan vinden.

Info

Datum
ma 6 jan 2020
Uren18.30 - 22 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 5-1-2020
Organisator
VZW Divoge Academy
Prijs

  • 37 euro
  • 32 euro voor leden van Divoge. Lid worden kost 5 euro voor een jaar.

Locatie Stratenplan Mol

Keuken Gibbo Galbergen
Don Boscostraat 37-39