Fietstocht en uitstap naar Hidrodoe op 12 september. Schrijf in voor 16 augustus!

maandag, 5 augustus, 2019

Op donderdag 12 september organiseert de seniorenraad een fietstocht naar Hidrodoe. Het vertrek is voorzien omstreeks 9 uur. Om 16.45 uur rijden we weer huiswaarts. ’s Middags geniet je van een maaltijd in Hidrodoe en in de namiddag ontdekken we met een gids de wondere wereld van water. We eindigen onze dag met een drankje in Ten Hove. Deelnemen kost 30 euro, inschrijven doe je voor 16 augustus aan de balie van Ten Hove, Jakob Smitslaan 28.

De fietstocht naar Hidrodoe in Herentals telt zo’n 25 kilometer (enkel) langs mooie rustige wegen. We verzamelen aan parking Den Uyt, Rode Kruislaan, en vertrekken om 9.10 uur. Ouderen die niet willen fietsen en Hidrodoe met eigen vervoer kunnen bereiken, sluiten aan om 12 uur aan de ingang van het watercentrum.

Bezoek met gids
Na het middagmaal (soep en koude schotel) bezoeken we Hidrodoe met een gids. Uiteraard ben je ook vrij om er zelf rond te wandelen en het watercentrum en/of de omgeving op eigen tempo te bezoeken. Omstreeks 16 uur genieten we samen nog van koffie met appelcake.

Terugrit om 16.45 uur
Wij vertrekken huiswaarts in Herentals rond 16.45 uur. We fietsen terug (met een tussenstop) via een mooie route. We eindigen met een drankje in ons dienstencentrum in Ten Hove.

30 euro voor de volledige dag

Je betaalt 30 euro voor deze activiteit, verzekering, begeleiding, drankje onderweg, lunch, inkom Hidrodoe, een drankje in het lokaal dienstencentrum per fietser inbegrepen. 

Inschrijven voor 16 augustus

Wil jij erbij zijn? Schrijf dan in voor 16 augustus aan balie Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Storten kan je op rekeningnummer BE21 0682 0394 0103 met vermelding van de namen van de deelnemers waarvoor je stort. Je mag betalen met vrijetijdcheques.

Meer info: 
dienst seniorenplus
014 33 16 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR SENIOREN MIA BELMAS