Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Gemeenteraad keurt nieuw terrassenreglement goed

dinsdag, 11 september, 2018

De gemeenteraad heeft op de zitting van september het nieuwe terrassenreglement goedgekeurd. Dit reglement geeft horeca-uitbaters meer mogelijkheden om hun horecaterras op openbaar domein creatief en hedendaags in te vullen.

Het vorige terrassenreglement dateerde van meer dan vijftien jaar geleden. Naast regels over veiligheid en vrije doorgangen bevatte dit heel wat beperkingen inzake materialengebruik.

De afgelopen jaren stelden we vast dat dit reglement niet meer voldeed aan de noden die bij horeca-uitbaters leven om hun terrassen hedendaags en creatief uit te bouwen. Zo laten we met het aangepaste reglement nieuwe constructievormen en materialen toe, zonder dat het een kakofonie wordt.

Meer info: 
ruimtelijke planning
014 33 08 34
Bron: 
SCHEPEN VOOR LOKALE ECONOMIE KATHLEEN DECKX