Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Info-Mol

Gemeentebestuur verwelkomt 118 nieuwe inwoners tijdens onthaaldag

maandag, 19 november, 2018

Gemeentebestuur verwelkomt 118 nieuwe inwoners tijdens onthaaldag

118 nieuwe inwoners gingen in op de uitnodiging van het gemeentebestuur om op zaterdag 17 november deel te nemen aan de ‘onthaaldag’. Al meer dan tien jaar heeft het gemeentebestuur de gewoonte alle nieuwe inwoners van het afgelopen jaar uit te nodigen voor een kennismakingsdag.

Laatste plaatsjes Molse teams 1.000 km voor Kom op tegen Kanker, schrijf nu in!

vrijdag, 16 november, 2018

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om met de Molse teams deel te nemen aan de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. We zoeken sportievelingen met fietservaring. Interesse? Stel je dan nu kandidaat via sportdienst@gemeentemol.be of 014 33 05 03 of kom op donderdag 29 november om 19.30 uur vrijblijvend naar de samenkomst in de vergaderzaal van het café in sporthal Den Uyt, Rode Kruislaan 20. Ga jij de uitdaging aan?

 

Versterk jij ons 17-koppig vervoersteam? Meld je bij dienst seniorenplus

vrijdag, 16 november, 2018

Met 17 zijn ze, het vrijwilligersteam dat instaat voor het vervoer van ouderen of rolstoelgebonden personen in onze gemeente. Elke dag rijden ze uit om mensen naar de dokter, familie, ziekenhuis, winkel,… te brengen. Omdat maar liefst 484 inwoners nood hebben aan dit soort vervoer, kan ons vrijwilligersteam versterking gebruiken. Help jij mee?

Overhandiging cheque 19 jaar Mollenrit 2018

19000 euro van Mollentit voor Help Brandwonden kids Foto: Yvo Geerts
vrijdag, 16 november, 2018

Zeer mooie cheque van de Mollenvrienden voor Help Brandwonden Kids

Voor de 19de keer op rij organiseerde de VZW MOLLENRIT haar jaarlijks motorevenement.
De overhandiging van de cheque gebeurde in aanwezigheid van “peter” Joël Smets en “meter” Barbara Dex op woensdag 14 november “Ten huize Foets” Lindeplein Mol-Millegem.

Vernieuwde Blokkers in Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol gaan feestelijk van start

vrijdag, 16 november, 2018

16 november 2018 - Vandaag zijn de Blokkerwinkels in Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol feestelijk geopend. De winkels hebben een complete opknapbeurt gekregen met een nieuwe look en een volledig herzien assortiment. Deze nieuwe formule kadert in een vernieuwingsactie die in heel België en Nederland uitgerold wordt. Ook in de winkel in Antwerpen positioneert Blokker zich als totaalaanbieder voor alles wat een modern gezin in en rond het huis nodig heeft.
Omdat de oude formule van Blokker niet meer zoals verwacht werkte, was een grondige en innovatieve opknapbeurt voor de winkels nodig. Na een pilootproject in de Gentse regio, heeft Blokker nu ook de winkels in Antwerpen uitgekozen om volgens een geheel nieuwe formule aan de slag te gaan.

Zangnamiddag met Juul Kabas op woensdag 21 november in lokaal dienstencentrum

donderdag, 15 november, 2018

Op woensdag 21 november zorgen Juul Kabas en zijn muzikant voor een flinke portie sfeer en plezier. Iedereen is welkom op deze gratis zangnamiddag die plaatsvindt van 14.15 tot 16.30 in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Er is een pauze voorzien van ongeveer 20 minuten. Reserveren hoeft niet, vol is vol! De deuren openen om 14 uur.

 

Opgepast tijdens drukjachten op everzwijnen op 18 november en 15 december

woensdag, 14 november, 2018

Het gemeentebestuur roept alle automobilisten op om zondag 18 november en zaterdag 15 december extra voorzichtig te rijden op de N136 van en naar Postel. Die dagen organiseren de jachtgroepen een drukjacht om de overpopulatie van everzwijnen in Postel terug te dringen. Zoals voorgaande jaren plaatsen de jagers waarschuwingsborden ter hoogte van de baileybruggen en de brug over de autostrade E34 langs de Reuselseweg. 

 

Droogte 2018 erkend als landbouwramp, vraag nu tegemoetkoming aan voor schade!

dinsdag, 13 november, 2018

De droogte in de lente en de zomer van 2018 is erkend als landbouwramp. Dit betekent dat landbouwers een tegemoetkomingsaanvraag kunnen indienen. Wens jij een vergoeding voor de geleden schade? Dien dan uiterlijk op 28 februari 2019 een aanvraag in via: https://lv.vlaanderen.be/nl/bedrijfsvoering/schadevergoeding-bij-een-lan....

 

Om een vergoeding te bekomen voor de geleden schade moet je dus zelf een tegemoetkomingsaanvraag indienen. Je kan slechts een tegemoetkoming aanvragen als de schade door de gemeentelijke schattingscommissie of door een onafhankelijk expert is vastgesteld.

‘Overlezen op reis’ met Lieve Joris en Erik Vlaminck in ‘t Getouw

dinsdag, 13 november, 2018

Op dinsdag 20 november komt het populaire boekenprogramma ‘Overlezen’ naar Zaal ’t Getouw met twee straffe auteurs: Lieve Joris en Erik Vlaminck (Dikke Freddy). Panelleden Jos Geysels en Karl van den Broeck houden nieuwe boeken tegen het licht, er is een boekentombola en live muziek. Iedereen is welkom vanaf 20.15 uur in Zaal ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. Een ticket kost 5 euro en is te koop via www.getouw.be of aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2.

 

Pagina's