Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Kies voor ‘13de Kempense Handi(g)beurs’ op zondag 14 oktober in TISP

woensdag, 10 oktober, 2018

Op zondag 14 oktober is iedereen, met of zonder beperking, welkom op de 13de editie van de ‘Handi(g)beurs’. Ontdek de laatste nieuwe hulpmiddelen tussen 13.30 en 17 uur in het Technisch Instituut Sint-Paulus, Kruisven 25. Veertig diensten en firma’s staan klaar om je te informeren en geven demonstraties. De toegang is gratis. Deze activiteit past in de ‘(on)beperkte maand’, een initiatief dat mensen met een beperking extra in de kijker zet.

 

Je vindt er niet alleen informatie over zorg, maar ook over vrije tijd en het Molse aanbod voor senioren, zieken en personen met een beperking. Het programma wordt aangevuld met initiaties curling en boccia, een demonstratie met assistentiehond en optredens rolstoeldans. De eerste 200 aanwezigen ontvangen een gratis hamburgerbon en er kunnen deelnemen aan een reuzetombola.

 

(On)beperkte maand

Oktober is (on)beperkte maand: een maand met onbeperkte mogelijkheden. Met een boeiend activiteitenprogramma zetten we mensen met een beperking extra in de kijker. Je vindt het volledige activiteitenprogramma op www.gemeentemol.be/onbeperktemaand.

 

Meer info: 
dienst samenlevingsopbouw
014 33 16 22
Bron: 
OCMW-VOORZITTER WIM CAEYERS EN SCHEPEN VAN SOCIAAL BELEID TOMAS SERGOORIS