Armonea zet strategische stap met overname vestiging Klein Veldekens in Geel

maandag, 25 september, 2023

Geel, 25 september - Armonea, een toonaangevende speler in de Belgische zorgsector, kondigt met trots de overname aan van de vestiging Klein Veldekens, gevestigd in Geel, eerder behorende tot de groep Astor.

De overname van Klein Veldekens benadrukt de voortdurende groei en toewijding van Armonea aan het bieden van uitstekende zorg en dienstverlening aan haar bewoners en hun families. Met deze aanwinst wordt de Armonea-familie verder versterkt en breiden we ons zorgaanbod uit in de regio Geel. We beheren niet alleen het Woonzorgcentrum, maar ook een Centrum voor Kortverblijf, een Groep van Assistentiewoningen, een Dag- verzorgingscentrum en het Lokaal Dienstencentrum van Geel.

Onze toegewijde talenten spelen een essentiële rol in het succes van deze integratie. Samen zullen we werken aan een vlotte overgang, waarbij de kwaliteit van zorg en dienstverlening gewaarborgd blijft.

" Met veel enthousiasme verwelkomen we de bewoners en medewerkers van Klein Veldekens in de Armonea-familie. Deze stap markeert een periode van groei en innovatie voor ons, terwijl we onze missie voortzetten om het welzijn van onze bewoners en getalenteerde medewerkers te bevorderen," aldus Guido Perremans, CEO van Armonea.

Armonea kijkt ernaar uit om de samenwerking met Klein Veldekens te versterken en samen een nog stralendere toekomst te creëren voor haar bewoners en medewerkers.

Bron: 
Armonea