Belgische Elvis fanclub naar Memphis voor afscheid van Lisa Marie Presley

Belgische Elvis fanclub naar Memphis voor afscheid van Lisa Marie Presley Foto: ElvisMatters
donderdag, 19 januari, 2023

*MOL - Aanstaande zondag zal in Memphis, op het landgoed Graceland, het afscheid van Lisa Marie Presley plaats vinden. Lisa Marie, de enige dochter van Elvis Presley, overleed 12 januari volledig onverwacht aan een hartstilstand. De Belgische Elvis fanclub ElvisMatters zal met een delegatie zondag aanwezig zijn bij het afscheid.*

Jeroen Vanderschoot, vice-president bij ElvisMatters: “Het is nog steeds moeilijk te bevatten dat Lisa Marie er niet meer is, uit respect voor haar zullen wij zondag bij de afscheidsplechtigheid op Graceland aanwezig zijn”

De fanclub reist jaarlijks met groepen fans, in augustus naar Memphis voor de herdenking van de sterfdag van Elvis. Bij deze gelegenheid was Lisa Marie regelmatig aanwezig om de fans te begroeten. “Dit waren altijd bijzondere momenten voor de fans”, aldus Jeroen Vanderschoot “zij was dan ook de enige dochter van Elvis, dichter bij Elvis kon je niet komen”

“Dit is het laatste wat we nog voor Lisa Marie kunnen doen”, voor Jeroen Vanderschoot was er dan ook geen enkele twijfel om naar Memphis af te reizen. De verwachting is dat het een emotioneel afscheid zal gaan worden. Het afscheid zal plaats vinden in aanwezigheid van de moeder van Lisa Marie, Priscilla Presley en de drie dochters van Lisa Marie. Het landgoed Graceland is de plaats waar Lisa Marie opgroeide en nu uiteindelijk begraven zal worden bij haar vader. Na de herdenkingsplechtigheid zal er een processie plaatsvinden langs de laatste rustplaats van Lisa Marie en haar vader Elvis Presley.

Meer info: 
Bron: 
ElvisMatters