EK-koorts op sportsite Vita Den Uyt: supporter voor de Rode Duivels en win!

donderdag, 10 juni, 2021

De eerste poulewedstrijden van de Rode Duivels staan gepland op zaterdag 12, donderdag 17 en maandag 21 juni. Als de ploeg zich kwalificeert - waar we natuurlijk met z’n allen voor supporteren! - lopen de verschillende acties gewoon door.

Pronostiek

Laat de waarzegger in je los en voorspel de uitslagen van de drie wedstrijden van de Duivels! Bij elk bezoek aan het zwembad, de fitness of de horecazaak kan je jouw pronostiek gratis doorgeven. Hoe vaker je komt, hoe meer kans je maakt. Na elke wedstrijd worden er twee winnaars geloot op basis van hun pronostiek en antwoord op de schiftingsvraag. De winnaars ontvangen een maandvoucher van Mooze of een tienbeurtenkaart bij Vita/een verlenging van hun zwemabonnement met vier weken.

Indienen kan:

·         wedstrijd 1: van maandag 7 tot en met zaterdag 12 juni (21 uur);

·         wedstrijd 2: van zondag 13 tot en met donderdag 17 juni (18 uur);

·         wedstrijd 3: van donderdag 17 (20 uur) tot en met maandag 21 juni (21 uur).

Verkleden tijdens wedstrijddagen

Iedereen die op de wedstrijddagen van de Duivels verkleed naar het zwembad komt, of een duivels accessoire meebrengt, krijgt een kleine attentie.

Happy hour

Op elke wedstrijddag van de Duivels organiseert Bistreau Den Uyt happy hour. Kom kijken naar de wedstrijden en krijg twee pintjes voor de prijs van één, vanaf één uur voor de aftrap.

Meer info: 
Vita Den Uyt
014 39 19 30
Bron: 
SCHEPEN VOOR SPORT HANS DE GROOF EK-koorts op sportsite Vita Den Uyt: supporter voor de Rode Duivels en win!