Gloednieuw project ‘Kinderkunst’: maak een kunstwerk en win een prijs

vrijdag, 13 november, 2020

PERSBERICHT VAN SCHEPEN VOOR ERFGOED FREDERIK LOY EN SCHEPEN VOOR CULTUUR HILDE VALGAEREN

 

Gloednieuw project ‘Kinderkunst’: maak een kunstwerk en win een prijs

 

Het Jakob Smitsmuseum lanceert ‘Kinderkunst’, een project voor de jongste kunst- en knutselliefhebbers. Samen met kunstdocente Marjolijn Van Gorp maakten ze een aantal knutselfilmpjes. Hier leggen ze in enkele eenvoudige stappen uit hoe je thuis een echt kunstwerk kan maken. Je kan vanaf woensdag 18 november de filmpjes bekijken op www.jakobsmits.be. Marjolijn werkt alleen met materialen die de meeste gezinnen in huis hebben. Zo kan iedereen meedoen. Maak een foto van je kunstwerk, mail hem en win een prijs!

 

Ben je fier op je kunstwerk? Je kan er een prachtige prijs mee winnen! Maak er een foto van en stuur het door naar het museum via jakobsmits@gemeentemol.be. Een professionele jury beoordeelt alle inzendingen. Hieruit wordt een winnaar gekozen. Alle deelnemers krijgen een leuk gadget en worden uitgenodigd op een grootse kinderhappening in het voorjaar.

 

Come up and see my prints

Normaal gezien loopt op dit moment in het Jakob Smitsmuseum MONO. Come up and see my prints, een expo rond grafiek. Het museumteam ontwierp speciaal voor deze expo een nieuw interactief museumspel. Corona strooide echter roet in het eten. Het museum moest noodgedwongen de deuren sluiten. Voorlopig dus geen expo en geen spel. Maar wel een leuke kunst- en knutselwedstrijd.

 

Meer info: Jakob Smitsmuseum, 014 31 74 35, jakobsmits@gemeentemol.be

 

 

Meer info: 
Jakob Smitsmuseum
014 31 74 35
Bron: 
SCHEPEN VOOR ERFGOED FREDERIK LOY EN SCHEPEN VOOR CULTUUR HILDE VALGAEREN