Jo Boons eerste winnaar van de kraslotenactie ‘MooiMol schenkt ze vol’

donderdag, 10 juni, 2021

Jo Boons eerste winnaar van de kraslotenactie ‘MooiMol schenkt ze vol’

Jo Boons wint als eerste een Mols Horecadoke van 10 euro dankzij de gemeentelijke horeca-campagne ‘MooiMol schenkt ze vol’.  Jo genoot op donderdagnamiddag 10 juni van een terrasje bij één van onze horeca-uitbaters. Ze kreeg bij haar bestelling een kraslot en had prijs! Daarmee zijn er nog 499 winnende lotjes in omloop. Wil je kans maken? Ga dan iets eten of drinken bij onze horeca-uitbaters! Niet gewonnen? Niet getreurd. Als je je gegevens op het lotje invult en dit in de glazen box op het Santo Tomasplein deponeert, maak je nog steeds kans op een grote prijs van 250 euro!

Maar liefst 52 horecazaken schreven zich in voor de heropeningscampagne ‘MooiMol schenkt ze vol’. Van 9 tot en met 30 juni krijg je bij de deelnemende horecazaken een kraslotje bij elke bestelling.

Achter het krasvakje vind je één van de twee volgende boodschappen:

  • Gewonnen! Je kan een Mols Horecadoke* ter waarde van 10 euro ophalen aan de info- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2.

  • Niet gewonnen? Niet getreurd! Vul op de achterkant van het lotje je gegevens in en stop het in de glazen box op het Santo Tomasplein. Op 1 juli loten we hieruit vier winnaars die elk een Mols Horecadoke* van 250 euro winnen

*Een Mols Horecadoke is een gewoon Mols Kadoke, maar we vragen aan de winnaars om deze bij voorkeur te gebruiken in een Molse horecazaak.

Horecakrant en website Ben je al eens gaan kijken op www.molschenktzevol.be? Daar vind je een handig overzicht van de horecazaken waar je terecht kan voor een verfrissend drankje en lekkere gerechtjes. Dit overzicht gieten we ook in een horecakrant die binnenkort in elke Molse brievenbus zit! De horeca-uitbaters stellen hun zaak voor én geven ook meteen hun grootste troef mee.

Meer info: 
dienst lokale economie
014 33 08 98
Bron: 
SCHEPEN VOOR LOKALE ECONOMIE LIEVE HEURCKMANS