Kom jij de nieuwe software van de bib testen op 14 oktober tussen 14 en 17 uur?

maandag, 11 oktober, 2021

Op donderdag 14 oktober van 14 tot 17 uur testen de medewerkers van de bib hun nieuwe uitleensoftware. Heb jij die dag tijd en zin om een boek uit te lenen, binnen te brengen, de pc’s te gebruiken,…? Kom dan zeker langs om de nieuwe software mee te oefenen en te testen. Je helpt er ons en onze gebruikers echt mee vooruit!

Sinds kort werkt onze bib onder de noemer Stuifzand nauw samen met zes andere bibliotheken uit de buurt. Deze samenwerking houdt een nieuwe manier van werken in, met onder andere aangepaste software.

Testmoment om optimaal te starten

Om alles vlot te laten verlopen, zijn de bibliotheken op dit moment gesloten. Het testmoment op donderdag 14 oktober is een belangrijke stap om op donderdag 21 oktober opnieuw te openen. Kom dus zeker langs! We horen graag wat jouw feedback is.

Lidmaatschap

De samenwerking onder de Stuifzandkoepel houdt ook in dat je vanaf 21 oktober automatisch lid bent van de bibliotheken in Balen, Dessel, Retie, Geel, Laakdal en Meerhout. Nieuwe leden betalen meteen vijf euro. Bestaande leden worden bij het hernieuwen van hun lidmaatschap - op de jaarlijkse vervaldag - gevraagd om de bijdrage van vijf euro in orde te brengen.

Meer info: 
bibliotheek
014 33 07 64
Bron: 
SCHEPEN VOOR BIBLIOTHEEK HILDE VALGAEREN