Nog vrije plaatsen voor Grabbelpas herfstvakantie. Schrijf nu in!

donderdag, 15 oktober, 2020

Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor Grabbelpasactiviteiten tijdens de herfstvakantie. Je kan je kind online inschrijven op www.gemeentemol.be/sport. Lukt online inschrijven niet? Neem dan contact op met de dienst jeugd en sport via 014 33 05 10 om een afspraak te maken.

In de herfstvakantie kunnen kinderen opnieuw genieten van een leuk grabbelpasprogramma. Voor de meeste activiteiten zijn er nog vrije plaatsen. De dienst jeugd en sport zorgt ervoor dat de activiteiten coronaproof verlopen.

Paardrijkamp (6 – 12 jarigen)

Op het paardrijkamp leer je hoe je moet rijden op een paard en hoe je een paard verzorgt.

Wanneer en waar? dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 november van 10 tot 12 uur. Meld je 10 minuten vroeger aan op de manege. Manege De Hoeve, Rijsbergdijk 50, 2490 Balen

Prijs? 65 euro

Wat breng je mee? Rubberlaarzen, lange broek of rijbroek, tok of degelijke fietshelm/skatehelm

Heksen – Halloween (geboortejaar 2015 – 2016)

Heksjes Pim, Clarina en Isa, de goede heksen van de wereld, hebben een groot probleem. Hun krachten zijn gestolen door de slechte heksen van de onderwereld. Zonder deze krachten zijn ze geen echte heksen meer. Ze hebben jullie nodig om deze krachten terug te krijgen. Willen jullie ze helpen? We gaan knutselen, naar het bos, spelletjes spelen en genieten.

Wanneer en waar? donderdag 5 november van 9 tot 16 uur, gemeentelijke basisschool Gompel ‘Alles Kids’, Pastoor Vaesstraat 24

Prijs?: 10 euro

Wat breng je mee? Je mag je verkleden.

Griezels (geboortejaar 2014 – 2011)

We brengen spelopdrachten tot een goed eind en gaan knutselen, horen, ruiken, voelen, nadenken,… Misschien kom je zelfs in een spookkasteel terecht?

Wanneer en waar? donderdag 5 november van 9 tot 16 uur, De Zwaan, Markt 28

Prijs? 10 euro

Wat breng je mee? Je mag je verkleden.

Among Us (geboortejaar 2010 – 2005)

Er is een spion binnen de groep. De rest van de groep moet achterhalen wie dit is. Jullie krijgen hier geen tips voor maar moeten enkel heel goed opletten. Er zijn veel opdrachten maar tijdens deze opdrachten saboteert de spion alles. Het is de bedoeling dat de groep de sabotage stopt. Tijdens één van de opdrachten maken we een tie-dye T-shirt.

Wanneer en waar? donderdag 5 november van 9 tot 16 uur, jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8

Prijs? 10 euro

Wat breng je mee? Een T-shirt naar keuze (wit, zwart of rood)

Hoe inschrijven?

De inschrijvingen gebeuren online via www.gemeentemol.be/sport. Hou je bankkaart bij de hand want je moet meteen betalen met PC-banking. Online inschrijven kan tot 2 dagen voor de start van de activiteit. Als je later inschrijft dan de startdatum van de lessenreeks, neem je contact op met de dienst jeugd en sport. Lukt online inschrijven niet? Maak dan een afspraak via 014 33 05 10 om ter plaatse in te schrijven. Inschrijven via telefoon of e-mail is niet mogelijk.

Meer info: 
dienst jeugd en sport
014 33 05 10
Bron: 
SCHEPEN VAN JEUGD EN SPORT HANS DE GROOF