Online infoavond vrijwilligerswerk in het buitenland op 27 februari om 19.30 uur

donderdag, 18 februari, 2021

Via het European Solidarity Corps kan je als vrijwilliger aan de slag bij een organisatie in het buitenland. Jouw takenpakket is even divers als de organisaties zelf. Kies een project dat voor meer solidariteit in Europa zorgt: een sociaal, cultureel, ecologisch project, een project over media,… Ben je tussen 18 en 30 jaar oud en voel je het al kriebelen? Neen dan op 27 februari om 19.30 uur deel aan de online infoavond en ontdek alle mogelijkheden. Sla je vleugels uit en steek de grens over.

Op 27 februari organiseert vrijwilligerscentrale Mol in samenwerking met jeugdhuis Tydeeh een infoavond over vrijwilligerswerk in Europa. Tijdens de infoavond kom je te weten wat de mogelijkheden zijn en bij welke organisaties je terecht kan. De infosessie is gratis, duurt ongeveer 1,5 uur en past in het project ‘Pop up Europa’.

Inschrijven

Inschrijven voor de infoavond doe je via https://www.europeansolidaritycorps.be/jongeren/inschrijven-infosessie-jongeren-2021/.

Pop up Europa

De maand februari staat in onze gemeente helemaal in het teken van Europa. Het project Pop up Europa reist rond in de provincie Antwerpen. In februari houdt het project halt in onze gemeente en brengt het Europa naar ons toe. Met een tentoonstelling, lezingen, films, wedstrijden en activiteiten voor scholen is er altijd wel iets leuks te beleven.

Vragen?

Vragen over deze infosessie? Contacteer Jint vzw via Thomas.gits@jint.be

Vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland? Contacteer info@gostrange.be

Meer info: 
dienst samenlevingsopbouw
jeugdhuis Tydeeh
01
Bron: 
SCHEPEN VOOR SAMENLEVINGSOPBOUW LIEVE HEURCKMANS EN SCHEPEN VOOR JEUGD HANS DE GROOF