Reserveer je plekje voor gratis openluchtfilm ‘Été 85’ op zaterdag 24 juli

maandag, 19 juli, 2021

Cultuurcentrum ’t Getouw trakteert je zaterdag 24 juli op de openluchtfilm ‘Été 85’. De vertoning van deze dramafilm over een allesoverheersende tienerliefde gaat door om 22 uur op de binnenkoer van De Zwaan, Markt 28. De toegang is gratis. Reserveren is verplicht en doe je via www.getouw.be.

Tijdens de maanden juli en augustus organiseert cultuurcentrum ’t Getouw verschillende gratis openluchtfilms. Deze films zijn onderdeel van het buitenprogramma PARKOER. Je vindt alle informatie terug op www.getouw.be. We zorgen voor een zomer vol cultuur!

Été 85

De zestienjarige Alexis is in de zomer van 1985 net verhuisd naar een dorpje aan de Normandische kust. Tijdens een zeiltocht wordt hij van de verdrinkingsdood gered door David, een stoere en heel zelfzekere bad boy. Alexis valt als een blok voor hem en ze beleven samen een zwoele zomer vol boottochtjes, feestjes en ritjes op de brommer. Maar wanneer David ook interesse toont in de Britse Kate, is het de vraag of hun liefde de zomer zal overleven.

‘Été 85’ is de verfilming van de jeugdroman ‘Dance on my grave’ van Aidan Chambers. De Franse regisseur François Ozon veranderde hier en daar wat details, maar behield de oprechte toon en de emoties uit het boek. Een broeierige verfilming die bovendien vintage jaren tachtig ademt.

Plaatsen reserveren

Reserveren is verplicht en doe je voor jou en alle andere eventuele deelnemers in één bestelling. We beschouwen iedere reservatie als één publieksbubbel. Later samenvoegen of splitsen van bubbels is helaas niet mogelijk. Omwille van de veiligheidsmaatregelen kan je momenteel maximum vier tickets per bestelling reserveren.

Veiligheidsmaatregelen

Tijdens de voorstelling volgen we strikt de maatregelen die door de overheid genomen zijn. Als je tickets koopt, krijg je vóór de start van de film een mail met de actuele veiligheidsmaatregelen.

Volg zeker de volgende basisregels:

ü  Voel je je ziek of ben je in contact gekomen met iemand die (mogelijk) besmet is met het coronavirus? Blijf dan thuis.

ü  Hou steeds de nodige afstand van andere publieksbubbels.

ü  Draag een mondmasker. Voorlopig blijft het verplicht om bij culturele activiteiten in openlucht je mondmasker te dragen tijdens de activiteit.

ü  Was of ontsmet regelmatig je handen.

Meer info: 
cultuurcentrum ’t Getouw
014 33 09 00
Bron: 
SCHEPEN VAN CULTUUR HILDE VALGAEREN