Reuzefijne paas-fotozoektocht van 4 tot en met 18 april, doe mee en win!

woensdag, 31 maart, 2021

De dienst seniorenplus organiseert van 4 tot en met 18 april een paas-fotozoektocht. Deelnameformulieren zijn vanaf 31 maart gratis te downloaden via www.gemeentemol.be en verkrijgbaar bij de dienst toerisme (Markt 1a) en de welzijnsbalie op site Ten Hove (Jakob Smitslaan 24). De zoektocht (+/- 5 km) start aan sporthal Den Uyt (Rode-Kruislaan 20) en is volledig toegankelijk voor buggy en rolstoel. Wil je meedingen naar de paasprijs? Mail dan je antwoord op de wedstrijdvraag voor 19 april naar dienstseniorenplus@gemeentemol.be of geef het af aan de welzijnsbalie op site Ten Hove. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar. Hou je tijdens de zoektocht aan de actuele coronamaatregelen.

 

De paashaas is enkele eitjes verloren. Help jij ze mee zoeken? Haal snel een deelnameformulier en geniet samen met je kinderen, kleinkinderen, ouders, vrienden,… van deze reuzefijne fotozoektocht.

Op de foto’s zie je de plaatsen waar de paashaas zijn eieren het laatst zag. Tijdens je zoektocht naar de verloren eieren vind je op elk ei een letter. Samen vormen deze letters – in de volgorde van de foto’s die je tegenkomt - een spreekwoord. Weet je welk spreekwoord we zoeken? Mail dan je antwoord voor 19 april naar dienstseniorenplus@gemeentemol.be of geef het af aan de welzijnsbalie op site Ten Hove. In de week van 19 april trekt een onschuldige hand vijf winnaars. Deze belonen we met een mooie verrassing.

Coronamaatregelen

Ook tijdens de zoektocht gelden de actuele coronamaatregelen. Bewaar dus steeds voldoende afstand tot elkaar en vergeet je mondmasker niet!

Openingsuren

> Dienst toerisme, Markt 1a

·       

van maandag tot vrijdag open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur

·       

zaterdag, zondag, feestdagen en brugdagen open van 10 tot 15 uur

> Welzijnsbalie op site Ten Hove, Jakob Smitslaan 24 (in gebouw Werkwinkel/Sociaal Huis)

·       

van maandag tot en met woensdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur

·       

donderdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 19 uur

·       

vrijdag van 9 tot 12 uur

 

Meer info: 
dienst toerisme
014 33 07 85
Bron: 
SCHEPEN VAN SENIOREN MIA BELMANS