Voetbaltornooi Avalympics Ronde Tafel Mol

Avalympics Foto: Yvo Geerts
zondag, 26 september, 2021

Een oude traditie werd terug nieuw leven in geblazen. Service club RONDE TAFEL MOL organiseerde weer samen met AVALYMPICS een voetbaltornooi voor jong en oud.
AVALYMPICS vzw biedt kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornissen de mogelijkheid om actief een sport naar eigen keuze te beoefenen.
De G-sport federatie stond zaterdagmorgen met zo’n 60-tal voetballers op de voetbalterreinen van K.S.A.V. St. Dimpna in Geel klaar en ze hadden er overduidelijk zin in. De leden van de Ronde Tafel Mol hadden zich versterkt met hun eigen kids.
“Prachtig om de positieve interactie en het samenspel te zien tussen de G-sporters en onze eigen kinderen! Echt een verrijkende ervaring voor alle partijen” vertelt voorzitter Tim Jacobs enthousiast. “Als service club steunen wij jaarlijks diverse lokale goede doelen. Naast hen een financieel duwtje in de rug te geven, steken we ook zelf af en toe de handen uit de mouwen of organiseren we samen evenementen om de verbondenheid te versterken.”
Sport verbindt over alles heen.

https://www.facebook.com/rondetafel47mol

Bron: 
Yvo Geerts