Wintersfeer op het Zilvermeer 2021

Wintersfeer op het Zilvermeer 2021 Foto: APB Zilvermeer
woensdag, 3 november, 2021

Wintersfeer op het Zilvermeer opent op 3 november online ticketverkoop

Vrijdag 17 december 2021, Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol

Bestel vanaf 3 november je ticket voor een magische winteravond op 17 december!
Vrijdagavond 17 december zet het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol opnieuw alles op alles voor de 9e editie van het sfeervolle evenement “Wintersfeer op het Zilvermeer”.
Wie aan deze wonderlijke winterwandeling wil deelnemen, moet vooraf tickets bestellen, ook de gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar. De online ticketverkoop via https://webshop.zilvermeer.be/ gaat van start op 3 november om 10 uur.
“Wintersfeer op het Zilvermeer” neemt wandelaars mee in een wondere wereld. Prikkel je zintuigen tijdens deze sfeervolle winterwandeling van ongeveer 3 kilometer. Wil je er zeker bij zijn? Vergeet dan niet je tickets vooraf online aan te kopen. Een ticket aan vroegboektarief kost 6 euro. Dit tarief is geldig tot en met 15 november. Vanaf 16 november geldt het standaard tarief van 8 euro. Snel zijn is de boodschap.

De organisatie werkt dit jaar met tijdslots. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok. Hierdoor worden wachtrijen aan de kassa's, acts en kraampjes tot een minimum beperkt en kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond.

Programma

Het sfeervol verlicht parcours brengt het publiek langs themawerelden met tal van leuke licht- en vuurinstallaties.
Raak betoverd door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows, hartverwarmende livemuziek en nog veel meer.

Coronamaatregelen

Voor de veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers worden de coronamaatregelen nauw opgevolgd. Dit wil zeggen dat voor dit evenement met het Covid Safe Ticket gewerkt zal worden vanaf 12 jaar.

Putteke Winter in drievoud

De voorbije jaren was Putteke Winter een groot succes en dit jaar pakken we opnieuw uit met 3 verschillende locaties. Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas is er als eerste bij dit jaar op zaterdag 27 november. De Schorre in Boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter op vrijdag 10 en zaterdag 11 december. Het Zilvermeer in Mol sluit af met hun Wintersfeer op het Zilvermeer op vrijdag 17 december.
Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt, of ga de uitdaging aan en bezoek ze allemaal.

Alle data, locaties en meer info op www.puttekewinter.be.

Meer info: 
Zilvermeer
Bron: 
Zilvermeer