Workshop ‘De hippe grootmoederskeuken in veggie variant’ op 29 oktober

dinsdag, 17 oktober, 2017

Op zondag 29 oktober maken we tijdens de workshop een vegetarische versie van grootmoeders klassiekers zoals stoofvlees en vol-au-vent. Iedereen is welkom van 10 tot 12 uur op Rozenberg 152. Meebrengen: keukenhanddoek, schort en een mesje. Deelnemen is gratis. Inschrijven is verplicht en kan tot en met 25 oktober via info@transitieMolenBalen.be.

Wie heeft er geen nostalgische herinneringen aan de vol-au-vent of het stoofvlees van de moemoe? Maar wat als de (klein)dochter of de (schoon)zoon vegetarisch willen eten? Zullen zij dan later geen nostalgische herinneringen kunnen koesteren aan die gerechten? Oh jawel! Janna komt met alternatieve vegetarische recepten voor de klassiekers uit grootmoeders keuken. En ja hoor… ook de fervente vleeseters kan je hiermee bekoren!

Meer info: 
Transitie Mol en Balen
0473 75 65 87
Bron: 
SCHEPEN VAN MILIEU PETER VAN ROMPAEY